Labyrint

Info Labyrint


Leeftijd

Vanaf 6 jaar

Speeltijd

2 min.

Lengte

100 cm

Breedte

100 cm

Voorraad

2

Individueel spel


Labyrint (23)

Korte spelbeschrijving;

Met behulp van het fietsstuur beweegt u het plateau waardoor de knikker gaat rollen. Op deze wijze gaat u het labyrint in. De knikker blijft in het spel, tel de scores van de 3 knikkers bij elkaar op.


_______________


Het Labyrint is één van mijn best verhuurde spellen.


Het spel is eigenlijk bedoeld te spelen met twee spelers. In die variant steken er twee staken onder het spel door zodat je beide het spel vast kunt houden. Door elkaar tegen te werken wordt het een strijd een knikker in een gat te krijgen. Omdat wij veel spellen hebben die individueel gespeeld worden heb ik er een fietsstuur op gemonteeerd. Het blijft nog lastig, het spel iets te scheef en de knikker rolt door een gat in waarin we hem niet wilden hebben.Een uniek spel, u zal het weinig tegenkomen bij verhuurders zo met een fietsstuur.

Officieel zou het spel met twee personen gespeeld moeten worden. Wij verhuren bijna alleen maar spellen die je individueel speelt en dan zou dit spel buiten de boot vallen.

Wat betreft geschiedenis van dit spel ben ik weinig tegengekomen. Alhoewel de uitvoeringen die ik ben tegengekomen er vaak klassiek uit zien.

Oud Hollandse spellen

Flevoland - Noord-Holland - Friesland

Oud Hollandse spellen, Oud Hollandse spelen, volksspelen, buurtfeest, spelcircuit, oud Hollandse spelletjes, spellen huren,

spellen verhuur, www.joukesoudhollandsespellen.nl